Rakentamispalvelut

Monenlaista osaamista

Rakennus-Koskelalle on yli 40 vuoden aikana kertynyt vankka kokemus ja ammattitaito. Näin olemme saavuttaneet monipuolisen osaamisen, jolla voimme palvella asiakkaitamme heidän hankkeissaan.

Rakennus-Koskela Oy - Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Toimivia ja luovia ratkaisuja

Rakennus-Koskelalla on lukuisten kohteiden tuoma vankka kokemus korjausrakentamisesta. Jokainen korjausrakennuskohde on omanlaisensa kokonaisuus ja vaatii siksi tekijältään vankkaa ammattitaitoa toteuttaa kohteeseen juuri oikeanlaiset ratkaisut. Pystymme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla toteuttamaan joustavasti erilaiset korjausrakentamisen työt. Haemme toiminnassamme jatkuvasti uusia toimivia ja luovia ratkaisuja, jotka yhdistämme jo aiemmin koeteltuihin ja toimiviin ratkaisumalleihin.

Joustavuus, asiakaslähtöisyys ja innovaatiot

Korjausrakentaminen tarvitsee erityisesti joustavuutta, asiakkaan tarpeiden huomiointia ja innovatiivisia ratkaisuja. Ne ovat keskeisiä avainsanoja halutun lopputuloksen saavuttamisessa. Korjausrakentaminen avainsanoineen toistuu aina riippumatta siitä, että pyritäänkö säilyttämään kiinteistön arvoa, pidentämään elinkaarta tai parantamaan energiatehokkuutta.

Rakennus-Koskela Oy - Julkisrakentaminen

Julkisrakentaminen

Vaativuus ei ole hidaste

Vuosien varrella Rakennus-Koskela on tuottanut erityisesti erilaisia vaativan rakentamisen kertaluonteisia kohteita. Tyypillisiä esimerkkejä näistä kohteista ovat erilaiset julkisrakentamisentyöt, kuten päiväkotien ja koulujen peruskorjaukset sekä laajennustyöt.

Olemme myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa allianssi-hanketta ensi metreiltä saakka. Hankkeemme on yksi ensimmäisiä korjausrakentamisen allianssi-hankkeita Suomessa.

Rakennus-Koskela Oy - Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Yksilöllisiä ratkaisuja

Uudisrakentaminen ja erilaiset uudiskohteet ovat merkittävä osa Rakennus-Koskelan perustuotantoa. Toteutamme erilaisia rakennuskohteita asiakkaiden tarpeiden mukaan, olipa kohde suuri tai vähän pienempi, on se meille aina näytön paikka. Toteutamme kohteen niin, että asiakas saa asiakkaan tarpeet täyttävän kokonaistaloudellisen lopputuloksen. Asiantuntemuksemme tulee parhaiten esiin, kun tuotannossa siirrytään kohti yksilöllisiä ja monimutkaisempia ratkaisuja ja toteutuksia, jotka vaativat myös rakentajalta joustavuutta.

Laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan

Olemme toimineet Oulun talousalueella menestyksekkäästi yli 40 vuoden ajan ja tämän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla uudisrakentaminen hoituu meillä ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan.

Rakennus-Koskela Oy - Erikoisrakentaminen ja teollisuusrakentaminen

Erikoisrakentaminen ja teollisuusrakentaminen

Laadukasta rakentamista aikataulussa

Teollisuusrakentaminen on tärkeä osa Rakennus-Koskelan palveluita. Olemme vuosien varrella olleet toteuttamassa lukuisan määrän kohteita erilaisille teollisuuden toimijoille. Kaikessa korostuu asiakkaan toiminnan erityispiirteet ja vaateet, jotka otamme huomioon kohteiden toteutuksissa, olipa kyseessä erikoisrakentaminen tai teollisuusrakentaminen. Niin aikataulujen pitävyys kuin laadusta tinkimättömyyskin ovat teollisten hankkeidemme kulmakiviä.

Mukana hankkeessa alusta saakka

Meidät kannattaa ottaa osaksi hankkeen toteutusta jo heti alku metreillä, sillä tuomme kokemuksemme ja ammattitaitomme niin hankkeen ideointiin, tarpeiden määrittelyyn kuin teknisten näkökulmienkin toteutukseen. Kanssamme varmistat että hankkeessa käytetään vain kustannustehokkaita ratkaisuja.